Reserveren
Baden en Thermale ruimten

Baden en Thermale ruimten

De Thermen van Spa zijn een weergave van de combinatie van het moderne welzijn met het traditionele thermalisme; de turfbaden, de balneotherapie, de heilzame werking van het drinken van water, het plezier van de waterspelen, de programma’s voor relaxatie en om weer in goede conditie te geraken, de schoonheidszorgen.

Een uniek gebouw dat de natuur omarmt op de top van een heuvel die boven de stad uitsteekt, verscholen in een groene en authentieke omgeving van de Hoge Venen, die op hun beurt de ijzerhoudende bronnen van Spa van water voorzien.

Een uitzonderlijk uitzicht dankzij een open architectuur met pure lijnen, zachte rondingen en enorme glaspuien.

Een totaalconcept waarbij de traditie van de thermale verzorgingen van Spa gepaard gaan met de notie van plezier, zachtheid, rust, begeleiding…: baden van 33°C met mineraalwater afkomstig van de natuurlijke bron Clémentine, de waterspelen in de binnen- en buitenzwembaden van 800 m², aquagymsessies, onderwater relaxatie sessies met Tibetaanse Schalen.

DE THERMEN BESCHIKKEN OVER MEERDERE RUIMTES.

Het binnenzwembad bestaat uit ronde vormen en voluten onder een enorme glazen koepel met een prachtig uitzicht op het park van de Thermen. De beide binnen- en buitenzwembaden bieden een badruimte van 800 m² met water van 33°C.
U vindt er bubbelbaden, tal van hydromasserende waterspelen, waterklokken, geisers, bubbelzitjes, bruisende zetels of andere waterkanonnen.

TARIEVEN EN UREN

forfaits

Uren en tarieven van Baden en Thermoludische ruimten

THERMOLUDISCHE ACTIVITEITEN

Dagelijkse sessies

MAMA EN BABY FORMULES

Wekelijkse sessies

“ZEN AFTER 6” AVONDEN

zen

Data van onze « Zen After 6 » avonden