Reserveren
Herroepingsrecht

Herroepingsrecht

Recht om af te zien van de overeenkomst

In overeenstemming met de Belgische wet van 6 april 2010 betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument kan de koper in de hoedanigheid van consument binnen de 14 werkdagen na de leveringsdatum van de bestelling de verkoper informeren dat hij of zij afziet van de verkoop.

Deze kennisgeving dient te gebeuren via e-mail, per fax of aangetekende brief.

Indien u op geldige wijze afziet van de bestelling, dient u de desbetreffende bon(s) terug te sturen in de ongeopende originele verpakking binnen de 3 werkdagen vanaf het versturen van de e-mail, de fax of de aangetekende brief hieromtrent, met daarbij de factuur. Zodra wij het teruggezonden artikel ontvangen hebben, betalen wij het bedrag van de desbetreffende bestelling terug via bankoverschrijving, als alles in orde is. U dient de verzendkosten te betalen om het artikel terug te sturen, behalve indien het artikel dat u ontvangen heeft, niet het artikel was dat u besteld had. […]

Contact en klantendienst
per e-mail: klant@thermesdespa.comDit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
U kunt contact opnemen met ons via het formulier.

Per telefoon
U kunt ons bereiken op het telefoonnr. +32 (0)87 77 25 60

Per fax
U kunt ons een bericht per fax sturen naar het nr. +32 (0)87 77 50 66

Per post
U kunt ons een brief sturen naar het adres:
De Thermen van Spa
Colline d’Annette et Lubin
4900 Spa
België