Reserveren
Accommodaties
De diensten die aangeboden worden door de logies, worden niet rechtstreeks gegarandeerd door de Thermen van Spa. De verantwoordelijkheid voor elke prestatie ligt dus volledig bij het door u gekozen etablissement.
  • Hotels
  • Gastenkamers

Van der Valk Hotel Spa (700 m, ook direct verbonden met de Thermen door private verbinding via een kabelbaan)

Dit hotel, dat in het centrum van Spa ligt, beschikt over 120 luxueuze kamers en suites. Het is rechtstreeks verbonden met de Thermen door een privéweg en biedt zo op een heel comfortabele manier toegang tot de installaties.

Read More

Radisson BLU Balmoral (1.6km)

Dit fantastische en comfortabele hotel werd eind 2008 volledig gerenoveerd. Het ligt aan de rand van het bos van Spa en is voorzien van veel faciliteiten. Het biedt logies en een uitstekend onthaal.

Read More

La Villa des Fleurs (1.6km)

Het hotel, dat in het centrum van Spa ligt, bevindt zich in een oud herenhuis, met 12 kamers die met de grootste zorg ingericht zijn, een salon in Engelse stijl en een schitterende bloementuin.

Read More

L’Auberge de Spa (1.5km)

De echte charme van Spa en de traditionele waarden voor deze herberg die al meer dan 30 jaar met zorg en heel vriendelijk de gasten ontvangt, met een hotel- en een restaurantgedeelte.

Read More

Silva Hotel Spa-Balmoral (2km)

Het hotel domineert de vallei en het meer van Warfaaz. De 24 nieuwe designkamers beschikken over een open badkamer met een fantastisch zicht op de mooie valleien van de Ardennen…

Read More

Hôtel La Reine (1.2km)

La Reine ligt in een rustige omgeving in Spa, op minder dan 15 minuten lopen van de Thermen van Spa. Het biedt gratis WiFi en een terras.

Read More

Le Petit Maur (1km)

“Le Petit Maur” is een stedelijk vakantiehuis in een gebouw van de 18de eeuw vlak bij het hart van Spa. Dit vakantiehuis is een oase van rust, dichtbij de hoofd-activiteiten van de regio.

Read More