Reserveren
Verzorgingsruimten
In de Thermes van Spa dragen, naast de zorgen en de massages, de baden van 33° bij tot ontspanning, onthaasting, relaxatie en het algemeen welzijn.

L’Institut by Thermes de Spa aanbiedt een uitgebreide verzorging op het vlak van balneotherapie, schoonheidsverzorging voor lichaam en gelaat, massages of modules «lichaam en geest».

60 individuele behandeling kamers, verdeeld over 2 verdiepingen en toegewijde ontspanningsruimtes verwelkomen u voor en na de behandeling om u langzaam te laten genieten van de gunstige en curatieve effecten.

Een professioneel team van meer dan 25 personen (schoonheidsspecialistes, balneotherapeuten, kinesisten, masseurs…) laat je kennismaken met het beste op het vlak van welzijn. Onze massages worden gegeven door zowel mannelijke als vrouwelijke therapeuten.

WAT U MOET WETEN OVER UW RESERVERING

Wij verwelkomen u in ons Institut alle dagen vanaf 09u00.

  • Het reserveren van zorgen geeft geen toegang tot de baden en de thermoludieken; deze toegang dient als supplement betaald te worden.

Echter, voor elke reservatie van behandelingen voor een totale waarde van € 140 per persoon en per dag wordt de toegang tot de baden voor de hele dag aangeboden.

  • Tijdens de week, buiten de feestdagen en schoolvakanties, is het mogelijk zorgen te reserveren zonder toegang tot de baden. Aarzel niet contact te nemen met de afdeling reservaties voor meer inlichtingen.
  • Een reservering is noodzakelijk. Evenwel kunnen zich ‘last minute’ mogelijkheden voordoen. Aarzel niet om te informeren bij uw aankomst.
  • De minimum leeftijd voor het reserveren van zorgen is 16 jaar.
  • Voor een beter comfort en teneinde u de beste service te garanderen vragen wij u, bij de reservering, ons elk gezondheidsprobleem, allergie of verwonding mede te delen.
  • We verzoeken u vriendelijk om u minstens een half uur vóór de afgesproken eerste zorg aan te melden aan het hoofdonthaal van de Thermes van Spa.
  • U wordt dan verwezen naar het Institut teneinde er uw dagprogramma in ontvangst te nemen. U wordt er minstens 10 minuten vóór de aanvang van elke verzorging verwacht. Elke vertraging zal invloed hebben op de duur van de verzorging doch geeft geen recht op gedeeltelijke of volledige terugbetaling.
  • Tijdens uw verblijf in de Thermes van Spa is het dragen van een badpak verplicht en de enige aanvaardbare kledij. Om hygiënische redenen dienen de shorts en bermuda’s kort te zijn, dus tot boven de knieën.
  • Het dragen van een badmuts is niet verplicht. Vergeet niet een badhanddoek en zo gewenst een badjas mee te brengen.

Ontdek al onze verzorgingen in detail, zodat u snel kunt inspelen op uw behoeften aan de hand van een aangepaste verzorging.

Balneotherapie

Meer info

Schoonheidsverzorgingen

Meer info

Lichaamsbehandelingen | massages

Meer info