Dit fantastische en comfortabele hotel werd eind 2008 volledig gerenoveerd. Het ligt aan de rand van het bos van Spa en is voorzien van veel faciliteiten. Het biedt logies en een uitstekend onthaal.

Om uw welzijn en de kwaliteit van uw verblijf te garanderen, biedt het hotel u:

  • 106 kamers en suites, die volledig gerenoveerd zijn, beschikken over alle voorzieningen die u kunt verwachten in een Radisson Blu Hotel en gratis hogesnelheidsinternet
  • Het heel elegante restaurant “Entre Terre & Mer” heeft een open keuken met een spectaculaire grill en biedt eveneens themabuffets.
  • De bar L’Entre-Temps, speciaal voor liefhebbers van de autosport, en eveneens een vinotheek met een selectie aan wijnen uit de hele wereld, verwelkomt u voor fantastische momenten van gezelligheid en gastronomisch plezier.
  • Volledig geïnstalleerd: zwembad en welnesscentrum & Spa, tennispleinen. Het hotel ligt op slechts 800 meter van het beste golfparcours met 18 holes in België.

Alles is voorzien voor groepen met de organisatie van evenementen, thema-avonden, barbecue in het bos… gratis hogesnelheidsinternet en 6 vergaderzalen. n.

ADRES

Avenue Léopold II, 40
4900 Spa Belgium

Tel. : +32 (0) 087 79 21 41

Fax : +32 (0) 087 79 21 51

Website : http://www.radissonblu.com/balmoralhotel-spa
E-mail : info.spa@radissonblu.com